26 september Pathena Rdam-Sissa op andere locatie!

Door het niet beschikbaar zijn van brasserie Dylan’s wordt de thuiswedstrijd van Pathena/SO Rotterdam op 26 september niet op de reguliere locatie gespeeld maar in de bibliotheek van “de Evenaar”. Aanvang Pathena Rotterdam – Sissa : 13.00 u.
Hierbij het adres en de routebeschrijving:

Thuislokaal Pathena Rotterdam ronde 1 en 3:
Bibliotheek Humanitas, de Evenaar,
Vaasahof 75, 3067 DX Rotterdam, 010-2511400
Openbaar vervoer: Vanaf Rotterdam CS metro nemen naar Beurs (2e halte), overstappen op metro richting Ommoord/Zevenkamp en uitstappen halte Oosterflank, of uitstappen treinstation Rotterdam-Alexander Vandaar 16 minuten lopen. Prins Alexanderlaan, linksaf Grote Beer, rechtsaf De Evenaar. Of per bus 30 richting Schollevaar, uitstappen halte Evenaar/Port Saidstraat = 6 minuten, daarna 4 minuten lopen.
Auto: Vanaf A16, afslag Rotterdam/Prins Alexander, Hoofdweg oversteken. (2 stoplichten + flitspaal) volgende stoplicht rechtsaf de Evenaar oprijden. De eerste straat linksaf = Nystadstraat, daarna 3e straat rechtsaf = Vaasahof. Aan het eind van de doodlopende straat is het verzorgingshuis. Vrij parkeren”.