S.O.Rotterdam verhuist naar Toplocatie

Brasserie Dylans DYLANs
Verhuizing
S.O. verlaat het wijkcentrum de Oriënt per direct. Het bestuur van de club kon een mooie overeenkomst sluiten met Brasserie ‘Dylans’ dat gelegen is aan de Kralingseweg op steenworp van het Kralingse Bos en 10 minuten lopen van metrostation Kralingse Zoom.

Schaken op vrijdagavond
Een gevolg van deze verhuizing is wel de verandering van clubavond. Bij een peiling onder de leden bleek dit niet bezwaarlijk te zijn. Het jaarlijkse Open S.O. Rotterdam toernooi zal in de toekomst eveneens op de vrijdagavond gespeeld gaan worden.

Brasserie Dylans
Het nieuwe clubhonk, de Brasserie ligt ingeklemd tussen het Kralingse Bos, de golfbaan en de wijken Prinsenland en de Alexanderpolder. De club heeft op vrijdagavond voor de ‘interne’ de beschikking over een zaal naast het gezellige restaurantgedeelte. Wat dat aangaat ideaal voor menige serieuze analyse of andersoortig ‘aprés’ met of zonder schaakbord. Voor de externe wedstrijden zal een tussendeur naar een belendende zaal geopend worden. De uitstraling van het nieuwe thuishonk wordt nu al door de leden als fantastisch omschreven; “Toplocatie voor wedstrijden en toernooien, en uitstekend qua ambiance om bezoekers te ontvangen bij de wedstrijden van het eerste team in de Meesterklasse”. Clubicoon Herman van Bekkum steekt zijn tevredenheid niet onder stoelen of banken: “de club is er geweldig op vooruit gegaan, en …. we kunnen voor de Meesterklassewedstrijden de partijen misschien wel ‘live’ gaan volgen in het sfeervolle restaurant”!

Adresgegevens S.O. Rotterdam
clubavond: vrijdags vanaf 19.45 uuur
Brasserie Dylans (in het Health City Kralingen)
Kralingseweg 224, 3062CG Rotterdam, tel 010-2722010.