tijdelijke huisvesting SO Rotterdam.

Huisvesting SO Rotterdam.

Zoals op de clubavond reeds is gemeld is brasserie Dylan’s per 1 maart in andere handen gekomen, met het gevolg dat we voor die datum een andere speellocatie moeten vinden.

Aangezien dat in Rotterdam geen eenvoudige zaak is heeft het bestuur gezocht naar een tijdelijke oplossing. Deze is gevonden bij onze buur de Capelse Schaakvereniging (CSV). Zij hebben de bereidheid ons uit de nood te helpen, waarvoor onze erkentelijkheid.

Zij hebben dezelfde speelavond en de speellocatie biedt voldoende ruimte om ons er bij te laten. Adres en bereikbaarheid:

Speelzaal

De Vijverhof, Reigerlaan 251, 2903 LJ Capelle aan den IJssel, 010-4503755

 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer: op loopafstand van metrostation Capelle Centrum, dat te bereiken is met metrolijn C vanaf treinstation Rotterdam Alexander.

Auto: Neem op de A20 afslag Capelle aan den IJssel en volg richting Capelle (de Capelseweg). Blijf rechtdoor gaan, als de Capelseweg overgaat in achtereenvolgens de Kanaalweg en de Rivierweg. Ga op de Rivierweg de 2e weg links (net na het winkelcentrum). De Vijverhof bevindt zich aan de linkerkant na 100 meter.

 

Mochten er mededelingen zijn over de huisvesting dan komen wij er mee. In of voor de jaarvergadering het bestuur met voorstellen komen voor volgend jaar. Voor suggesties staan we uiteraard open.

Namens het bestuur,

 

Arthur Rongen (voorzitter)

2 gedachten over “tijdelijke huisvesting SO Rotterdam.”

  1. Misschien is voor volgend jaar het gebouw De Kristal in Rotterdam Nesselande iets voor de club.
    Desgewenst kan ik jullie wel in contact brengen met iemand van deze locatie.

    Groet,
    Joop Elderhorst

  2. En anders misschien het schoolgebouw aan de Argonautenweg naast AH in Hillegersberg/Schiebroek waar Erasmus enkele jaren geleden schaakte

Reacties zijn gesloten.