Arthur Rongen benoemd tot lid van verdienste

De Bondsraad van de KNSB heeft twee leden tot lid van verdienste benoemd. Eén daarvan is ons lid Arthur. Gefeliciteerd Art!

Arthur
bloemen voor verdienstelijk lid Arthur Rongen

Uit het KNSB-verslag:
Arthur Rongen nam afscheid als secretaris van de KNSB omdat hij na negen jaar aan zijn maximaal statutair toelaatbare termijn zat. Dit was tezamen met het feit dat hij zich al meer dan een generatie lang inzet voor het Rotterdamse schaakleven aanleiding om hem tot lid van verdienste te benoemen. Dezelfde eer viel Frank Clevers ten deel. Hij nam op 30 oktober afscheid als voorzitter van de Limburgse Schaakbond. Ook hij is al meer dan een generatie actief voor het schaakleven in Limburg. Bovendien heeft hij zich in het verleden ingezet voor de redactiecommissie van het bondsblad.”