Antiek schaakmateriaal op denksportdag 19 september

La Regence
La Regence schaakstukken 100 jaar oud

Een 2e hands-markt met allerhande oude spellen zal op 19 september de Denksportdag verlevendigen. In de aanloop naar het evenement is dat nu al een succes. Het aanbod van bijzonder schaak- en dammateriaal groeit. Aangeboden worden o.a. een bijzonder dambord van 150 jaar oud, een eeuw oud Regence schaakspel, een originele 100-jarige Bilguer ! -voor wie het niet weet: dat is schaakbijbel van weleer- en verder nog van enkele ca 70-jaar oude schaakboeken de 1e druk. Maar er is meer…!
U vindt de pronk- en museumstukken onder de tap ‘2e hands markt’ van www.denksportdagRotterdamNoord.nl. Deze artikelen worden tentoongesteld, zijn nu al te koop of u kunt er op bieden. Dit kan via info@denksportdagRotterdamNoord.nl.
Maar ook gewoon leuk 2e hands
Het is niet alleen antiek dat de klok slaat. Op 19 september zal er ook tegen hele kleine prijsjes 2e hands spelmateriaal worden aangeboden. Wilt u zelf spelmateriaal aanbieden, neemt u dan contact met ons op.