Strijdhorst, Kastelein en Geuskens in PK RSB

mariusHet PK van de RSB is in volle gang. Met 23 deelnemers in de A-groep en 32 in de B-groep is de 2015-editie enigszins kwantitatief onderbezet. Maar goed dat er 3 deelnemers van SO meedoen om het PK cachet te geven!
Marius Strijdhorst speelt mee in de hoogste groep en heeft na 5 ronden een 50%-score met een plus aan tpr.
In de B-groep strijden Gerard Kastelein en René Geuskens mee. Gerard verdedigt de B-titel van het vorige jaar waarin hij geweldig op dreef was, scoorde tot nu 3 uit 5 maar koploper Hans van Nieuwenhuizen -5 uit 5- is gewaarschuwd!
René Geuskens doet het met 1,5 punt bescheiden voor zijn doen maar hij g e e f t  n o o i t  o p! Ook hier zullen de punten volgen.
Op de rsb-site vindt u de uitgebreide verslaggeving van het toernooi.